circulair-duurzaam-afvalscheidingjustdiggit-duurzaam-afvalscheidingmvo-nederland-duurzaam-afvalscheiding

Refurbished bakken

Omschrijving

Onze Refurbished bakken. Dit zijn onze afvalbakken die gebruikt zijn, teruggenomen en weer vernieuwd. Deze afvalbakken zijn in perfecte staat en helpen om het milieu nog minder te belasten door slim hergebruik. Een circulair product dus! Draag bij aan een mooiere planeet en bespaar eenvoudig geld! Je koopt de bakken met een korting van 30 procent.

Beschikbare refurbished bakken

Momenteel hebben we refurbished bakken op voorraad van de Original 3:

  • Original 3 wit
  • Original 3 zwart
Offerte aanvragenDownload factsheet

Advies op maat?

Heb je nog vragen? Vraag een offerte aan of neem direct contact op met Philip!

Vraag offerte aanMail Philip
100% recyclebaar en circulair
De bakken zijn gemaakt van oersterk gerecycled staal met een kap van milieuvriendelijke bamboe. Zo scheid je afval in een bewuste en volledig circulaire bak.
Kopen, huren of leasen?
Kun je niet direct beslissen of je de bakken direct wilt aanschaffen? Of vind je het een grote investering. De bakken zijn te koop, te huur en je kunt ze leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Wij helpen iedere organisatie graag bij het maken van de beste keuze.
Pilot op maat aanvragen?
Met het draaien van een pilot maken we de klantwens inzichtelijk door middel van een proefplaatsing. Hierbij kijken we of de afvalstromen naar wens zijn, hoe je collega's meekrijgt in het afvalscheidingsproces, wat de reacties op de bakken zijn en of de bakken goed bij het interieur passen. Met een pilot blijven alle opties open om de perfecte afvalbakken voor je organisatie samen te stellen. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn.
Zelf samenstellen
Kies voor de juiste bakken. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De bakken stel je zelf samen: bijvoorbeeld een bekerhouder of een kapje om de geur van gft-afval tegen te houden. Wil je echt een unieke bak? De bakken en hoeden zijn in alle kleuren te bestellen. Ook is het mogelijk om je eigen logo erop te laten drukken.
Introduceren van afvalscheiding op de werkvloer
Wil je afvalscheiding introduceren op de werkvloer? De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk. In onze kennisbak vind je meer informatie over afval scheiden op de werkvloer.

Bekijk alle producten

Vergelijk onze bakken!

Ga terug naar de overzichtspagina om al onze producten te bekijken.

Productoverzicht