Hoe het werkt

Stel je bakken samen

Kies voor de juiste bakken! Je stelt ze online eenvoudig samen. Ga voor het juiste formaat, kies een kleur, selecteer het aantal fracties dat je nodig hebt en welke afvalstromen je wilt scheiden. De herkenbare kleuren en pictogrammen maken het afval scheiden pas echt gemakkelijk.

SamenstellenOntvang advies

1

Bakken samenstellen

2

Kopen of leasen

3

Levering plannen

4

Ontvang de bakken

Bakken kopen of leasen?

Kun je niet direct beslissen of je de bakken wilt kopen? Het is ook mogelijk om onze bakken te leasen. Wil je de bakken tijdens de leaseperiode alsnog kopen, dan kan dat! Twijfel je tussen kopen of leasen? Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.

Advies op maat

Proefplaatsing

Wat is de ideale afvalbak voor je organisatie? Kom de bakken bekijken op een locatie bij jou in de buurt. Ze staan in ons showroom in ‘s-Graveland! Je kunt de bakken ook bekijken bij Royal Ahrend in Amsterdam en Sint-Oedenrode. Ben je al overtuigd? Vraag direct een proefplaatsing aan.

ProefplaatsingShowroom

Koop een bak, dan doneren wij

Koop de Afvalbak, dan doneren wij aan Justdiggit. Door onze samenwerking wordt per drie verkochte bakken een ton CO2 uit de lucht gehaald, 144m² vergroend en 6.800 liter water in de bodem vastgehouden.